Onze Actie

Tot 1.000 euro korting (excl. btw) op uw leasing

Hoe profiteert u van deze actie?

Bij het afsluiten van een nieuw leasingcontract (privé of professioneel) tot en met 31/12/2022 profiteert u van een korting tot 1.000 euro (exclusief btw) op de totale kostprijs van uw leasing*.

Meer weten? Uw verzekeringsmakelaar geeft u graag meer advies over Go4Lease.

Voordelen van Go4Lease

Of het nu gaat om private of business lease, Go4Lease biedt u een all-in, op maat gemaakte en transparante formule dankzij de combinatie van de expertise van Arval (leasing) en AG (verzekeringen).

Profiteer onder andere van:

 • Leaseformule voor NIEUWE voertuigen, voor zowel privaat als professioneel gebruik.
 • Keuze uit bijna alle merken en modellen van voertuigen.
 • Verlaging van uw maandelijkse betaling dankzij een facultatieve financiële bijdrage.

Pack Familiale+: dekking van schade aan gehuurde of geleende voorwerpen

Stel: op vakantie huurt u een namiddag een jetski en tijdens een verstrooid moment vaart u ergens tegen. De schade aan de jetski wordt vergoed door Pack Familiale+. Is de schade groter dan de vrijstelling? Dan valt uw vrijstelling weg en betaalt AG dus alles. 

Wordt u snel zeeziek en mijdt u dus jetski’s? Dan blijft dit pack interessant. Want het dekt de schade aan heel wat voorwerpen die u huurt of leent. Ja zelfs de grasmaaier van de buren.

Pack Woning & Assist+, de mooie extra’s:

 • 24/7 hulp van een vakman bij een dringend probleem aan uw woning. Weigert uw elektrische garagepoort plots dienst? Blijf zen. Eén telefoontje en een technicus staat aan uw deur om het euvel te regelen.
 • Ruimere vergoedingen bij schade. Laat uw zoon zijn tablet vallen met een gebarsten scherm en slecht functionerend apparaat als resultaat? Geen zorgen: we vergoeden u voor die schade voor de aankoopprijs van het apparaat als die hoger is dan de actuele prijs. Bij grotere schades valt ook de vrijstelling weg!

Pack Diefstal+: 100% gedekt tegen diefstal

Gaan dieven aan de haal met zowat de hele inhoud van uw woning? Dan wordt de totale waarde van uw bezittingen voor 100% gedekt in plaats van voor 50%. Bovendien worden de vergoedingslimieten per verzekerd risico uit het contract Top Woning verdubbeld, met uitzondering van de limiet voor waarden. Bij grotere schades valt ook de vrijstelling weg!  

OmniNatuur: bescherm uw wagen tegen schade door regen, stormweer, hagel …

De natuur kan wild te keer gaan, met stormen, hagelbuien of overstromingen tot gevolg. Zo’n natuurgeweld laat vaak sporen na. Met OmniNatuur bent u gerust: deze waarborg dekt de schade aan uw wagen die veroorzaakt wordt door natuurkrachten. 

Pack Omnium+ 36: langer een hogere dekking van uw wagen

Uw voertuig wordt langer ‘als nieuw’ beschouwd voor de berekening van terugbetaling bij schade: tot 36.000 km of tot 36 maanden! In geval van diefstal of total loss kan u dus rekenen op een hogere vergoeding. Is uw dakkoffer of fietsenrek beschadigd na een ongeval, dan wordt die vergoed tot 2.000 euro. Ook uw winterbanden zijn tot 1.000 euro verzekerd. 

OmniNatuur: bescherm uw wagen tegen schade door regen, stormweer, hagel …

De natuur kan wild te keer gaan, met stormen, hagelbuien of overstromingen tot gevolg. Zo’n natuurgeweld laat vaak sporen na. Met OmniNatuur bent u gerust: deze waarborg dekt de schade aan uw wagen die veroorzaakt wordt door natuurkrachten. 

Voorwaarden Klantenactie '1.000 euro korting

Om van deze actie te kunnen genieten, moet een leasingcontract, aangeboden door Arval Belgium NV (hierna 'Arval Belgium'), worden afgesloten van 10/10/2022 tot en met 31/12/2022 voor een minimumduur van 36 maanden door een particuliere of professionele klant die in België woont. 

 • De korting is van toepassing op het maandelijkse bedrag, exclusief verzekeringen, in het kader van de Go4Lease-formule.
 • De korting geldt alleen voor het operationele leaseproduct en niet voor de door AG aangeboden verzekeringsproducten.
 • De korting wordt toegepast op het maandelijks te betalen bedrag, gespreid over de duur van het leasecontract. Het kortingsbedrag verschilt naargelang de duur van het leasecontract:
  • 1.000 euro (excl. btw) voor een duur van 60 maanden
  • 800 euro (excl. btw) voor een duur van 48 maanden
  • 600 euro (excl. btw) voor een duur van 36 maanden
 • Deze korting is niet cumuleerbaar met andere promoties van Arval Belgium.
 • Bovendien is deze korting enkel van toepassing als de klant (particulier of professional) bij AG de verzekeringen Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto (1), Multirisk (2), Stoffelijke Schade (3) en Top Bijstand (4) afsluit.
 • Zodra de klant al deze verzekeringen niet meer bij AG afsluit, wordt er samen met de maandelijkse huur een bijkomende extra maandelijkse vergoeding administratiekost van €18,15 (incl. BTW).

(1) Burgerlijke aansprakelijkheid (basiswaarborg auto): deze verplichte verzekering dekt u voor alle schade die u bij een ongeval aan derden veroorzaakt. Rijden onder invloed van alcohol of drugs is niet verzekerd. Meer informatie in de troevenfiche.

(2) Multirisk (kleine omnium): deze verzekering dekt u in geval van brand, glasbreuk, inbraak, aanrijding met een dier, diefstal, schade veroorzaakt door storm, hagel of overstroming. Diefstal van het voertuig is niet gedekt wanneer het door de maatschappij opgelegde antidiefstalsysteem niet in werking was op het moment van de diefstal. Meer informatie in de troevenfiche.

(3) Materiële schade (grote omnium): alle schade veroorzaakt aan het voertuig is gedekt (in recht of in fout) en u kiest zelf uw vrijstelling. Schade aan het voertuig als gevolg van een constructiefout, slijtage, gebrek aan onderhoud of niet-conform gebruik is niet gedekt. Meer informatie in de troevenfiche.

(4) Top bijstand: bijstand aan het voertuig en de inzittenden in alle landen vermeld op het verzekeringsbewijs. Bijstand voor personen wereldwijd Top Bijstand dekt niet de kosten die de verzekerde maakt zonder het voorafgaande akkoord van de bijstandsverlener. Meer informatie in de troevenfiche.

De uitsluitingen zijn niet volledig en de exacte draagwijdte van de waarborgen staat beschreven in de algemene voorwaarden op de website www.ag.be