Stock Actie

Op zoek naar een nieuwe auto die snel geleverd wordt ?

Onze Go4Lease Stock Actie is het antwoord!

Nieuwe auto's

Of u nu een bedrijf bent of een particulier, Go4Lease biedt private lease en professionele lease aan

Snelle levering

Deze nieuwe voertuigen zijn op voorraad. De voertuigen zijn dan ook onmiddellijk beschikbaar.

Aantrekkelijke voorwaarden

De expertise van Arval voor leasing en die van AG voor verzekeringen garandeert u een zeer kwalitatief totaalaanbod 

Maandelijkse kosten

U hebt geen grote uitgaven of pieken in uw uitgaven. U spreidt uw kosten over de hele leaseperiode en dat aan een vast maandelijks bedrag.

Voertuigen in onze actie

Fiat 500 e

 • Brandstof: elektrisch
 • Transmissie: automatisch
 • Vermogen: 118 pk
 • Beschikbare kleuren: OCEAN GREEN en MINERAL GREY
   

Citroen C5 X

 • Brandstof: Hybrid
 • Transmissie: automatisch
 • Vermogen: 180pk + 110pk
 • Beschikbare kleuren: ACIER GREY, PLATINIUM GREY, AMAZONITE GREY, PERLA NERA BLACK

Polestar 2 Long Range Single Motor

 • Brandstof: elektrisch
 • Transmissie: automatisch
 • Vermogen: 229 pk
 • Beschikbare kleuren: Magnesium, Midnight, Space

 

Uw makelaar geeft u het beste advies over de verschillende mogelijkheden in leasing.

Nog niet overtuigd ?

Hier volgen nog enkele voordelen van de Go4Lease oplossing.

Duurzaamheid

De aangeboden voertuigen voldoen aan de huidige normen en eisen op het gebied van milieuvriendelijkheid en energieverbruik.

Eenvoudig en transparant

Door de combinatie van Arval-leasing met AG Insurance garandeert Go4Lease de eenvoud en transparantie van een leasing op maat voor een unieke mobiliteitservaring.

Vrijheid

U kiest het voertuig dat u bevalt en geniet ervan tijdens de duur van het contract.

Gemakkelijk

Heeft u uw voertuig gevonden bij de dealer? Vraag uw makelaar om een Go4Lease lease- en verzekeringsvoorstel.

Pack Familiale+: dekking van schade aan gehuurde of geleende voorwerpen

Stel: op vakantie huurt u een namiddag een jetski en tijdens een verstrooid moment vaart u ergens tegen. De schade aan de jetski wordt vergoed door Pack Familiale+. Is de schade groter dan de vrijstelling? Dan valt uw vrijstelling weg en betaalt AG dus alles. 

Wordt u snel zeeziek en mijdt u dus jetski’s? Dan blijft dit pack interessant. Want het dekt de schade aan heel wat voorwerpen die u huurt of leent. Ja zelfs de grasmaaier van de buren.

Pack Woning & Assist+, de mooie extra’s:

 • 24/7 hulp van een vakman bij een dringend probleem aan uw woning. Weigert uw elektrische garagepoort plots dienst? Blijf zen. Eén telefoontje en een technicus staat aan uw deur om het euvel te regelen.
 • Ruimere vergoedingen bij schade. Laat uw zoon zijn tablet vallen met een gebarsten scherm en slecht functionerend apparaat als resultaat? Geen zorgen: we vergoeden u voor die schade voor de aankoopprijs van het apparaat als die hoger is dan de actuele prijs. Bij grotere schades valt ook de vrijstelling weg!

Pack Diefstal+: 100% gedekt tegen diefstal

Gaan dieven aan de haal met zowat de hele inhoud van uw woning? Dan wordt de totale waarde van uw bezittingen voor 100% gedekt in plaats van voor 50%. Bovendien worden de vergoedingslimieten per verzekerd risico uit het contract Top Woning verdubbeld, met uitzondering van de limiet voor waarden. Bij grotere schades valt ook de vrijstelling weg!  

OmniNatuur: bescherm uw wagen tegen schade door regen, stormweer, hagel …

De natuur kan wild te keer gaan, met stormen, hagelbuien of overstromingen tot gevolg. Zo’n natuurgeweld laat vaak sporen na. Met OmniNatuur bent u gerust: deze waarborg dekt de schade aan uw wagen die veroorzaakt wordt door natuurkrachten. 

Pack Omnium+ 36: langer een hogere dekking van uw wagen

Uw voertuig wordt langer ‘als nieuw’ beschouwd voor de berekening van terugbetaling bij schade: tot 36.000 km of tot 36 maanden! In geval van diefstal of total loss kan u dus rekenen op een hogere vergoeding. Is uw dakkoffer of fietsenrek beschadigd na een ongeval, dan wordt die vergoed tot 2.000 euro. Ook uw winterbanden zijn tot 1.000 euro verzekerd. 

OmniNatuur: bescherm uw wagen tegen schade door regen, stormweer, hagel …

De natuur kan wild te keer gaan, met stormen, hagelbuien of overstromingen tot gevolg. Zo’n natuurgeweld laat vaak sporen na. Met OmniNatuur bent u gerust: deze waarborg dekt de schade aan uw wagen die veroorzaakt wordt door natuurkrachten. 

Voorwaarden Actie

Deze actie wordt aangeboden door Arval Belgium NV, en is voorbehouden aan particuliere klanten (Belgische ingezetenen) of professionele klanten (zelfstandigen, vrije beroepen en kmo’s) die in België gevestigd zijn, en die in het kader van de ‘Go4Lease’ oplossing een operationele leaseovereenkomst wensen af te sluiten.

De actie "Stockwagens" is geldig van 15/03/2023 tot en met 30/06/2023 op de volgende voertuigmodellen, zolang de voorraad strekt:

 • ‘Citroën C5 X Plug-In Hybrid’: levering mogelijk vanaf 15 april 2023, onder voorbehoud van leveringswijzigingen door de fabrikant en/of importeur.
 • ‘FIAT 500 E 3+1’: levering mogelijk vanaf 15 juni 2023, onder voorbehoud van leveringswijzigingen door de fabrikant en/of importeur.
 • 'Polestar 2 Long Range Single Motor': levering mogelijk vanaf 15 april 2023, onder voorbehoud van leveringswijzigingen door de fabrikant en/of importeur.

De getoonde voertuigen op deze website dienen uitsluitend voor publicitaire doeleinden en zijn niet bindend of contractueel.

Voor het leasinggedeelte zijn de prijzen indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit, de interestvoet en de catalogusprijs van het voertuig en opties, en van wijzigingen in configuratie en/of uitrusting. Deze prijzen zijn bovendien enkel geldig indien de leasingnemer de waarborgen Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto, Multirisk, Stoffelijke Schade en Top Bijstand bij AG Insurance NV onderschrijft. Zodra u al deze verzekeringen niet (meer) bij AG Insurance NV afsluit, vervalt het financieel voordeel en wordt er samen met de maandelijkse huurprijs een bijkomende extra maandelijkse vergoeding administratiekost van €18,15 (incl. btw) aangerekend.

De maandelijkse geafficheerde huurprijs (incl. of excl. btw) hangt af van de overeengekomen huurperiode en het jaarlijks aantal afgelegde kilometers. De maandelijkse huurprijs omvat: onderhoud en herstellingen, de vervangwagen, onbeperkt aantal zomer- en winterbanden bij een normaal gebruik/normale slijtage, de belasting op inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijving, interesten en btw. Niet inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: brandstof en energie, verkeersboetes, pechverhelping en alle autoverzekeringen. Wat betreft verzekeringen, is elke huurder verplicht, in het kader van het leasecontract, minimaal een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (wettelijk verplicht) en een volledige omnium (Multirisk en Stoffelijke Schade) af te sluiten (contractueel vereist). Aan het einde van het contract worden de afgelegde kilometers geteld volgens de daarin vermelde bedragen. Bij tussentijdse beëindiging van het huurcontract wordt een schadevergoeding in rekening gebracht.

Voor het verzekeringsgedeelte zijn de prijzen indicatief en gebaseerd op de onderschrijving van de waarborgen Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto (1), Multirisk (2), Stoffelijke Schade (3) en Top Bijstand (4) bij AG Insurance SA. Zij omvatten belastingen, bijdragen en kosten (met uitzondering van eventuele splitsingskosten).

Het berekende tarief is gebaseerd op, onder andere, de situatie van een persoon ouder dan 40 jaar, een bonus-malus van -2, geen ongevallen in fout in de laatste 5 jaar, een gemiddeld aantal afgelegde kilometers van 10.000 km en de cataloguswaarde van het voertuig (opties inbegrepen).

Deze Website is geen offerte. Foto’s zijn louter ter illustratie en kunnen afwijken van het ter beschikking gestelde voertuig. De vermelde opties primeren op de getoonde foto’s.

(1) Burgerlijke aansprakelijkheid (basiswaarborg auto): deze verplichte verzekering dekt u voor alle schade die u bij een ongeval aan derden veroorzaakt. Rijden onder invloed van alcohol of drugs is niet verzekerd. Meer informatie in de troevenfiche.

(2) Multirisk (kleine omnium): deze verzekering dekt u in geval van brand, glasbreuk, inbraak, aanrijding met een dier, diefstal, schade veroorzaakt door storm, hagel of overstroming. Diefstal van het voertuig is niet gedekt wanneer het door de maatschappij opgelegde antidiefstalsysteem niet in werking was op het moment van de diefstal. Meer informatie in de troevenfiche.

(3) Materiële schade (grote omnium): alle schade veroorzaakt aan het voertuig is gedekt (in recht of in fout) en u kiest zelf uw vrijstelling. Schade aan het voertuig als gevolg van een constructiefout, slijtage, gebrek aan onderhoud of niet-conform gebruik is niet gedekt. Meer informatie in de troevenfiche.

(4) Top bijstand: bijstand aan het voertuig en de inzittenden in alle landen vermeld op het verzekeringsbewijs. Bijstand voor personen wereldwijd Top Bijstand dekt niet de kosten die de verzekerde maakt zonder het voorafgaande akkoord van de bijstandsverlener. Meer informatie in de troevenfiche.

De uitsluitingen zijn niet volledig en de exacte draagwijdte van de waarborgen staat beschreven in de algemene voorwaarden op de website www.ag.be