Hyundai - Tucson (1.6 CRDi Inspire)

Brandstof
Diesel
Transmissie
Manueel
Verbruik (WLTP)
5,3
Vermogen
116 hp
Uitstoot (WLTP)
138 g/km
Aantal deuren
4/5
600€*
Richtprijs vanaf
per maand, excl. BTW

Deze prijs bestaat uit:

Leasing
300€
Verzekeringen
300€
Aantal maanden
Aantal km/Jaar
Bijkomende belangrijke informatie (*)

*Prijzen, voor het leasinggedeelte, zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit en in de catalogusprijzen van het voertuig en opties, en van wijzigingen in configuratie en/of uitrusting. Deze prijzen zijn bovendien enkel geldig indien de leasingnemer de waarborgen Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto, Multirisk, Stoffelijke Schade en Top Bijstand bij AG Insurance NV onderschrijft. Zodra u al deze verzekeringen niet (meer) bij AG Insurance NV afsluit, vervalt het financieel voordeel en wordt er samen met de maandelijkse huur een bijkomende extra maandelijkse vergoeding administratiekost van €18,15 (incl. BTW) aangerekend.

De maandelijkse geafficheerde huurprijs (incl. btw) hangt af van de overeengekomen huurperiode en het jaarlijks aantal afgelegde kilometers. De maandelijkse huurprijs omvat: onderhoud en herstellingen, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, de belasting op inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijving, interesten en btw. Niet inbegrepen in de maandelijkse huur: energie, verkeersboetes, winterbanden, de autoverzekeringen (verplicht of optioneel), pechverhelping en vervangend voertuig. Elke huurder is verplicht, in het kader van het Lease Contract, minimaal een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (wettelijk verplicht) en een volledige omnium (Multirisk en Stoffelijke Schade) af te sluiten. Aan het einde van het leasecontract gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij vroegtijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend. De levertijd van het voertuig hangt af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en de gekozen configuratie.

Voor het verzekeringsgedeelte zijn de prijzen indicatief en gebaseerd op de onderschrijving van de waarborgen Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto, Multirisk, Stoffelijke Schade en Top Bijstand bij AG Insurance SA. Zij omvatten belastingen, bijdragen en kosten (met uitzondering van eventuele splitsingskosten).

Het berekende tarief is gebaseerd op, onder andere, de situatie van een persoon ouder dan 40 jaar, een bonus-malus van -2, geen ongevallen in fout in de laatste 5 jaar, een gemiddeld aantal afgelegde kilometers van 10.000 km en de cataloguswaarde van het voertuig (opties inbegrepen).

Dit Website (Dit publicitair document) is geen offerte. Foto’s zijn louter ter illustratie en kunnen afwijken van het ter beschikking gestelde voertuig. De vermelde opties primeren op de getoonde foto’s.

Tarieven alleen geldig van 01.01.2023 tot en met 30.06.2023


Uitrusting

  • Stof zwart
  • Metaalkleur

Inbegrepen in de tarieven van Go4Lease

Leasing

Administratieve kosten

De administratieve formaliteiten in verband met de belasting op inverkeerstelling en de verkeersbelasting.

Onderhoud en herstellingen

Alle kosten in verband met onderhoud en herstellingen bij normaal gebruik van uw voertuig.

Zomerbanden

Wisseling van zomerbanden tijdens de hele looptijd van het contract. Winterbanden kunnen worden toegevoegd.

My Arval Mobile-app

Met de My Arval Mobile-app hebt u altijd alle informatie over uw auto binnen handbereik.

Verzekeringen

Burgerlijke aansprakelijkheid (basiswaarborg auto)

deze verplichte verzekering dekt u voor alle schade die u bij een ongeval aan derden veroorzaakt. Rijden onder invloed van alcohol of drugs is niet verzekerd.

Meer informatie in de troevenfiche

Multirisk (kleine omnium)

deze verzekering dekt u in geval van brand, glasbreuk, inbraak, aanrijding met een dier, diefstal, schade veroorzaakt door storm, hagel of overstroming. Diefstal van het voertuig is niet gedekt wanneer het door de maatschappij opgelegde antidiefstalsysteem niet in werking was op het moment van de diefstal.

Meer informatie in de troevenfiche

Materiële schade (grote omnium)

alle schade veroorzaakt aan het voertuig is gedekt (in recht of in fout) en u kiest zelf uw vrijstelling. Schade aan het voertuig als gevolg van een constructiefout, slijtage, gebrek aan onderhoud of niet-conform gebruik is niet gedekt.

Meer informatie in de troevenfiche

Top bijstand

bijstand aan het voertuig en de inzittenden in alle landen vermeld op het verzekeringsbewijs. Bijstand voor personen wereldwijd Top Bijstand dekt niet de kosten die de verzekerde maakt zonder het voorafgaande akkoord van de bijstandsverlener.

Meer informatie in de troevenfiche

De uitsluitingen zijn niet volledig en de exacte draagwijdte van de waarborgen staat beschreven in de algemene voorwaarden op de website ag.be