Ons aanbod

Bedrijfswagen leasen

Bent u zelfstandige, ondernemer of bedrijfsleider? En bent u op zoek naar een bedrijfswagen? Profiteer via uw verzekeringsmakelaar van de voordelen van Go4Lease.

Transparantie in de keuze en de kosten van uw leasing

 • Voor uw leasing: bepaal het maandelijkse bedrag en profiteer van een all-inaanbod, inclusief onderhoud, belastingen, banden enz.
 • Voor uw verzekeringen: voeg de aanvullende waarborgen die u wenst toe aan de basisdekkingen. Deze kosten trekt u af als bedrijfskosten.

Financiële voordelen

 • Aftrek van de interesten van de operationele leasing: kies ervoor om uw werkelijke kosten af te trekken voor het professionele gebruik van uw bedrijfsvoertuig.
 • De leasemaatschappij schiet de btw voor: de btw is gespreid over de maandelijkse betalingen van uw lease.

Bovendien biedt Go4Lease u momenteel een korting van 1.000 euro (exclusief btw) op de totale kostprijs van uw professionele leasingcontract, als u het ondertekent tussen 10.10.2022 en 31.12.2022 (incl.).

Enkele voorbeelden van voertuigen

Dit zijn de meest populaire voertuigen. Iets anders in gedachten? Praat erover met uw makelaar. Zo vindt u het voertuig van uw dromen.

BMW IX3
600€*
Richtprijs vanaf
per maand, excl. BTW

Deze prijs bestaat uit:

Leasing
681 €
Verzekeringen
179 €
60 maanden - 10.000km
Hyundai Tucson 1.6 CRDi Inspire
600€*
Richtprijs vanaf
per maand, excl. BTW

Deze prijs bestaat uit:

Leasing
294 €
Verzekeringen
106 €
60 maanden - 10.000km
Opel Astra Edition 1.2 Turbo
600€*
Richtprijs vanaf
per maand, excl. BTW

Deze prijs bestaat uit:

Leasing
312 €
Verzekeringen
97 €
60 maanden - 10.000km
Peugeot 5008 1.2 PureTech Active Pack
600€*
Richtprijs vanaf
per maand, excl. BTW

Deze prijs bestaat uit:

Leasing
434 €
Verzekeringen
113 €
60 maanden - 10.000km
Peugeot 2008 1.2 PureTech Active Pack
600€*
Richtprijs vanaf
per maand, excl. BTW

Deze prijs bestaat uit:

Leasing
310 €
Verzekeringen
100 €
60 maanden - 10.000km
Volkswagen Tiguan 1.5 TSI Life
600€*
Richtprijs vanaf
per maand, excl. BTW

Deze prijs bestaat uit:

Leasing
408 €
Verzekeringen
112 €
60 maanden - 10.000km
Volkswagen ID-3 Pro
600€*
Richtprijs vanaf
per maand, excl. BTW

Deze prijs bestaat uit:

Leasing
438 €
Verzekeringen
114 €
60 maanden - 10.000km
Volvo XC40 T4 PHEV Inscription Expression
600€*
Richtprijs vanaf
per maand, excl. BTW

Deze prijs bestaat uit:

Leasing
496 €
Verzekeringen
122 €
60 maanden - 10.000km

Voorwaarden Klantenactie '1.000 euro korting

Om van deze actie te kunnen genieten, moet een leasingcontract, aangeboden door Arval Belgium NV (hierna 'Arval Belgium'), worden afgesloten van 10/10/2022 tot en met 31/12/2022 voor een minimumduur van 36 maanden door een particuliere of professionele klant die in België woont. 

 • De korting is van toepassing op het maandelijkse bedrag, exclusief verzekeringen, in het kader van de Go4Lease-formule.
 • De korting geldt alleen voor het operationele leaseproduct en niet voor de door AG aangeboden verzekeringsproducten.
 • De korting wordt toegepast op het maandelijks te betalen bedrag, gespreid over de duur van het leasecontract. Het kortingsbedrag verschilt naargelang de duur van het leasecontract:
  • 1.000 euro (excl. btw) voor een duur van 60 maanden
  • 800 euro (excl. btw) voor een duur van 48 maanden
  • 600 euro (excl. btw) voor een duur van 36 maanden
 • Deze korting is niet cumuleerbaar met andere promoties van Arval Belgium.
 • Bovendien is deze korting enkel van toepassing als de klant (particulier of professional) bij AG de verzekeringen Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto (1), Multirisk (2), Stoffelijke Schade (3) en Top Bijstand (4) afsluit.
 • Zodra de klant al deze verzekeringen niet meer bij AG afsluit, wordt er samen met de maandelijkse huur een bijkomende extra maandelijkse vergoeding administratiekost van €18,15 (incl. BTW).
Bijkomende belangrijke informatie (*)

* Prijzen, voor het leasinggedeelte, zijn indicatief en onder voorbehoud van wijzigingen in de fiscaliteit en in de catalogusprijzen van het voertuig en opties, en van wijzigingen in configuratie en/of uitrusting. Deze prijzen zijn bovendien enkel geldig indien de leasingnemer de waarborgen Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto, Multirisk, Stoffelijke Schade en Top Bijstand bij AG Insurance NV onderschrijft. Zodra u al deze verzekeringen niet (meer) bij AG Insurance NV afsluit, vervalt het financieel voordeel en wordt er samen met de maandelijkse huur een bijkomende extra maandelijkse vergoeding administratiekost van €15 (excl. btw) aangerekend.

De maandelijkse geafficheerde huurprijs (excl. btw) hangt af van de overeengekomen huurperiode en het jaarlijks aantal afgelegde kilometers. De maandelijkse huurprijs omvat: onderhoud en herstellingen, onbeperkt aantal zomerbanden bij normale slijtage, de belasting op inverkeerstelling, verkeersbelasting, afschrijving, interesten en btw. Niet inbegrepen in de maandelijkse huur: energie, verkeersboetes, winterbanden, de autoverzekeringen (verplicht of optioneel), pechverhelping en vervangend voertuig. Elke huurder is verplicht, in het kader van het Lease Contract, minimaal een verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (wettelijk verplicht) en een volledige omnium (Multirisk en Stoffelijke Schade) af te sluiten. Aan het einde van het leasecontract gebeurt er een afrekening van kilometers aan de verrekenprijzen vermeld in het contract. Bij vroegtijdige beëindiging van de leaseovereenkomst wordt een verbrekingsvergoeding aangerekend. De levertijd van het voertuig hangt af van de beschikbaarheid bij de constructeur en/of invoerder en de gekozen configuratie.

Voor het verzekeringsgedeelte zijn de prijzen indicatief en gebaseerd op de onderschrijving van de waarborgen Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto, Multirisk, Stoffelijke Schade en Top Bijstand bij AG Insurance SA. Zij omvatten belastingen, bijdragen en kosten (met uitzondering van eventuele splitsingskosten).

Het berekende tarief is gebaseerd op, onder andere, de situatie van een persoon ouder dan 35 jaar, een bonus-malus van -2, geen ongevallen in fout in de laatste 5 jaar, een gemiddeld aantal afgelegde kilometers van 10.000 km en de cataloguswaarde van het voertuig (opties inbegrepen).

Dit Website (Dit publicitair document) is geen offerte. Foto’s zijn louter ter illustratie en kunnen afwijken van het ter beschikking gestelde voertuig. De vermelde opties primeren op de getoonde foto’s.

Tarieven alleen geldig van 01.01.2022 tot en met 30.06.2022

Bent u geïnteresseerd? Wilt u meer weten?

 • Neem contact op met uw makelaar of zoek er een in uw buurt via de zoekmachine.
 • Hij of zij helpt u graag in uw zoektocht naar een nieuwe wagen.
 • Arval neemt met u contact op om samen het voertuig te kiezen dat het beste beantwoordt aan uw budget en wensen.
 • Uw makelaar stelt een offerte op maat op.
 • Als u akkoord gaat, gaat Arval na of u kredietwaardig bent (nadat u alle nodige financiële gegevens hebt verstrekt).
 • Na goedkeuring krijgt u de overeenkomst ter ondertekening.
 • Uw makelaar informeert u vervolgens over de levertijd van uw voertuig.
 • Ten slotte neemt hij contact met u op om een afspraak te maken.

Afschrijving

Een leaseauto wordt opgenomen als heffing en afgeschreven over vijf jaar (of drie jaar).

Aftrekbare btw

De btw wordt gespreid over de maandelijkse leasetermijnen. U betaalt deze dus niet in één keer op het moment van aankoop.

U moet de btw dus niet vooraf financieren (21% btw, waarvan u een deel pas 6 maanden later terugkrijgt). Die wordt gespreid over de looptijd van de leaseovereenkomst met uw maandelijkse facturen (leasing + verzekeringen).