​​​​Veelgestelde vragen

Dit zijn de antwoorden op de meest gestelde vragen over de AG Car Repair Days. Nog vragen? Bel ons op 02 664 13 60

Iedereen met een contract BA Auto bij AG kan zich inschrijven voor de AG Car Repair Days. De registratie van klanten in de registratiemodule gebeurt via het kenteken en het contractnummer. Als deze nummers in onze database zijn opgenomen, kan u zich registreren.

Ja, indien u dat wenst, kan u meer dan één auto inschrijven voor de AG Car Repair Days. Die voertuigen moeten verzekerd zijn bij AG en deukjes in hun carrosserie hebben waarvan de diameter kleiner is dan een muntstuk van 2 euro. Schrijf alstublieft elk voertuig apart in.

Nee, u kan uw plaats niet aan een derde afstaan ​​en kan alleen komen met auto's die verzekerd met een BA Auto van AG. Alleen geregistreerde voertuigen kunnen worden gerepareerd.

Het is mogelijk, maar neem eerst contact op met uw leasemaatschappij. Die moet op de hoogte worden gesteld van eventuele reparaties.​

Nee, tijdens de AG Car Repair Days worden alleen personenauto’s gerepareerd.​

Nee, tijdens de AG Car Repair Days worden alleen personenauto’s gerepareerd.​

Er is geen limiet.

Uitgesloten zijn echter: oldtimers, Tesla’s, bestelwagens, vrachtwagens, minibussen, caravans, stacaravans, aanhangwagens, etc.

Zeker niet! Voldoet uw auto aan de voorwaarden voor deelname, schrijf u dan in.​

Z- en ZZ-platen zijn helaas uitgesloten

​Nee. De lak van deze auto’s is veel kwetsbaarder dan die van de huidige modellen. Door de reparatie kan de verf loslaten en dit vermijden wij het liefst.​

Om opnieuw in te loggen (bijvoorbeeld om uw afspraak te verplaatsen of te annuleren), kan u de link in uw afspraakbevestigingsmail gebruiken.

Heb je hem niet meer? U kan eenvoudig inloggen met uw kenteken en contractnummer. Ze zijn te vinden op het verzekeringscertificaat van het verzekerde voertuig.

Misschien hebt u niet de juiste tekens ingevoerd. Probeer het nog eens.

Het werkt nog steeds niet? Neem voor hulp contact op met 02 664 13 60.

Dit kan als er nog andere plaatsen beschikbaar zijn, en uiterlijk om 14.00 uur de dag vóór uw afspraak.

Log in op de registratiemodule of gebruik de link in uw afspraakbevestigingsmail. Wij adviseren u uw afspraak niet te annuleren, maar te wijzigen. Als alle plaatsen bezet zijn, kan u uw oorspronkelijke afspraak behouden.

Ja zeker. Want als u toch niet kan komen, kan u uw plaats doorgeven aan iemand anders. Houd er wel rekening mee dat als u zich opnieuw wil inschrijven, er mogelijk geen plaatsen meer beschikbaar zijn.

Log in op de registratiemodule of gebruik de link in uw afspraakbevestigingsmail. Klik op de knop ‘Afspraak annuleren’.

Het aantal plaatsen is beperkt. De eerste geregistreerden hebben een grotere keuzevrijheid. Het kan voorkomen dat afspraken worden geannuleerd of verplaatst, waardoor er mogelijk een plek vrijkomt die bij u past. Wij raden u aan om regelmatig de beschikbaarheid te controleren in de inschrijfmodule.​

​​​​​​Adres:

Rue Arthur Delaby 7
7100 La Louvière

Vind de kaart en toegangsroute​ op de homepagina van deze site. 

Op de dag van uw afspraak hoeft u alleen uw AG Car Repair Day pas (inbegrepen in uw bevestigingsmail) af te drukken en mee te nemen. Dit is uw toegangsticket.

Voor een goede beoordeling van de schade is het belangrijk dat het voertuig proper is. Onze reparateurs onderzoeken het met speciale lampen. Om die reden kunnen auto’s die te vuil zijn zelfs geweigerd worden.

Uw AG Car Repair Day Pass is de beste manier om toegang te krijgen tot de locatie.

U heeft de bevestigingsmail met uw AG Car Repair Day Pass niet meer? Op de dag van uw afspraak komt onze Servicedesk ter plaatse om u te registreren met uw kenteken. Zorg dat u minimaal 30 minuten vóór uw afspraaktijd aanwezig bent.​

Wij raden u aan een papieren versie van uw AG Car Repair Pass mee te nemen. Hebt u geen toegang tot een printer? Vraag uw verzekeringsmakelaar om dit document voor u af te drukken.​

Nee, u kunt iemand in uw plaats sturen. Het tegenovergestelde (komen met een niet-geregistreerd voertuig) is niet mogelijk. Wij repareren alleen voertuigen die voor het evenement zijn geregistreerd.​

Het duurt ongeveer een uur. Dit tijdsbestek omvat inchecken, wachten en maximaal 20 minuten reparatietijd.

Neen. U moet dicht bij uw auto blijven.​

​​​Omdat de reparatie niet langer dan 20 minuten duurt en u dicht bij uw auto moet blijven, is er geen opvang voor kinderen.​

Bepaalde oneffenheden vereisen een specifieke behandeling (apparatuur, langere duur) om een ​​optimaal resultaat te bereiken. Wij willen tijdens de AG Car Repair Days zoveel mogelijk mensen helpen en kunnen daarom niet alle soorten deuken verwijderen. Raadpleeg de pagina “Wat en voor wie?”. » om te zien welke reparaties gedekt zijn.​

​Nee. Wij hanteren een reparatietijd van 20 minuten per klant. Om een ​​soepel verloop van de dag te garanderen, kunnen we niet meer tijd aan hetzelfde voertuig besteden.

​Al het materiaal dat ter beschikking wordt gesteld voor de AG Car Repair Days is specifiek voor het herstellen van kleine deukjes. Om een ​​optimaal resultaat te garanderen, kunnen reparateurs geen grotere deuken behandelen.

​Nee. AG Car Repair Days staan ​​in het teken van het repareren van kleine deukjes. Verfchips zijn uitgesloten omdat het risico bestaat dat de coating verder wordt beschadigd. Ook krassen zijn uitgesloten.

Nee, want bij het repareren van kleine deukjes worden geen originele onderdelen vervangen.

Bent u niet tevreden over de reparatie, meld dit dan direct ter plaatse. Na het verlaten van het evenement kunnen we geen klachten meer behandelen.