​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Welke deukjes kunnen worden hersteld?

Niet alle kleine beschadigingen aan het koetswerk kunnen tijdens dit event worden hersteld.

Lees eerst de volgende informatie om te zien of u aan de voorwaarden voldoet.

Tijdens de AG Car Repair Days verwijderen we tot 3 deukjes die kleiner zijn dan een muntstuk van 2 euro (of zoveel als we er kunnen herstellen in 20 minuten).

Omdat de herstellingen tijdens een evenement gebeuren, is niet alle apparatuur van een carrosseriebedrijf beschikbaar. Daarom kunnen we niet alle soorten deuken herstellen.

Lees dus eerst zorgvuldig onderstaande informatie.

Camionetten, caravans en gelijkaardig, worden niet hersteld tijdens de AG Car Repair days.

Is uw auto gemaakt van aluminium? In dit geval zal de reparateur ter plaatse inschatten of de reparatie tijdens dit evenement mogelijk is. Aluminium is een heel licht materiaal, maar veel harder dan staal. Het kan dus voorkomen dat de bult niet helemaal verdwijnt, of juist geaccentueerd wordt. Wat natuurlijk niet het punt is..

 

U kunt maximaal 3 kleine deukjes kleiner dan een muntstuk van 2 euro in uw carrosserie repareren, of zelfs minder als de reparateur niet binnen de u gegeven 20 minuten arriveert.

 

 

Met het blote oog is het volledige oppervlak van een deukje soms moeilijk te zien. Met de speciale lampen waarmee de experts op uw auto schijnen is de schade veel beter ‘leesbaar’. De volgende foto laat dit goed zien. Het deukje verlengt de afstand tussen de twee rode lijnen, die veel groter is dan een muntstuk van 2 euro. Dit soort deuken kan niet verholpen worden op de AG Car Repair Days.

 

​​Het correct overspuiten van verfschilfers vereist meer tijd en specifieke apparatuur. Daarom kunnen wij dergelijke reparaties niet uitvoeren op AG Car Repair Days. Er bestaat zelfs een risico dat de lak wordt beschadigd, waardoor de schade groter wordt.

Ook kleine krasjes vergelijkbaar met die op deze foto worden niet gerepareerd.

 

 

Certains endroits sont difficiles d’accès pour le réparateur, ce qui demande plus de temps. 20 minutes seulement étant prévues par participant, le réparateur décidera sur place si la bosse peut être réparée.

Il peut s’agir par exemple d’une bosse sur une arrête de la voiture ou un endroit difficile d’accès.

Als de koplampen verzonken zijn en niet verwijderd kunnen worden, zijn deuken op deze plekken vaak niet toegankelijk voor de reparateur en dus ook niet te repareren.

Hetzelfde geldt voor verstevigde delen van de auto, zoals het gebied rond de tankdop of de deurgrepen. De zijpanelen worden soms ook versterkt door binnenbalken.

 

 

Heeft uw auto gelaagde ruiten? In dit geval is de kans groot dat de druk die de reparateurs uitoefenen om de carrosserie in te deuken, ervoor zorgt dat de ruit versplintert. Deze ramen bestaan ​​uit twee dunne lagen glas (gescheiden door een plastic folie) en zijn daardoor gevoeliger. De kosten voor het vervangen van deze beglazing zijn veel hoger, waardoor voertuigen die hiermee zijn uitgerust, niet worden gerepareerd op de AG Car Repair Days.

 

 

De meeste nieuwere autobumpers zijn gemaakt van plastic. Kunststofelementen kunnen niet worden gedeukt.

Hoe weet u of het te deuken element van kunststof of metaal is? Plaats er een magneet op. Als het vasthoudt, is het metaal!​​

 

 

Voldoet uw wagen aan de voorwaarden? Maak dan nu een afspraak!