Je makelaar, supporter van duurzaamheid 

Alleen raak je een eind, samen kom je veel verder

Duurzamer werken en leven, daar gaan we voluit voor bij AG. Van onze producten en investeringen tot ons hr-beleid: we trekken de duurzame kaart. Maar we kunnen altijd nóg meer doen, vinden we. Anderen warm maken om ook te verduurzamen, en hen daarvoor de nodige hulpmiddelen aanreiken. En dat doen we met onze distributiepartners. 

Duurzame tool voor makelaars

De mooiste verhalen zijn de verhalen die we samen schrijven. Ook op vlak van duurzaamheid. Bij AG willen we de makelaars intensiever betrekken en hen de nodige ondersteuning bieden om duurzamer te ondernemen. Benieuwd hoe we dat nu doen? 

We bieden makelaars een platform aan waarmee ze de CO2-uitstoot van hun kantoor kunnen berekenen, en stappen zetten om hun uitstoot te verkleinen. Het platform reikt concrete acties aan waarvoor de makelaars zich kunnen inzetten. De voorgestelde acties zijn op maat van het kantoor, op basis van de uitgevoerde CO2-berekening.

Makelaars die nog een stapje verder willen gaan, kunnen zich via het platform inschrijven voor projecten met een ecologische of sociale insteek. Van bomen laten planten in België tot teambuildings die maatschappelijk waardevol zijn: we zetten de makelaars op weg. 

Een wereldbol van verschil

Wie duurzame stappen zet, inspireert anderen om hetzelfde te doen. Het is dan ook belangrijk om die duurzame inspanningen te laten zien.

We stellen de makelaars daarom een logo ter beschikking: een wereldbol met het opschrift ‘supporter van duurzaamheid’. Dat logo kunnen ze uithangen op kantoor of gebruiken op hun website. Op die manier laten ze aan de buitenwereld weten dat ze bewust bezig zijn met hun ecologische voetafdruk en stappen zetten om die te verkleinen. En hopelijk ook anderen inspireren om net hetzelfde te doen.

Spot u deze wereldbol bij uw makelaar? Vraag hem dan gerust welke stappen hij zet of wil zetten om zijn kantoor te verduurzamen. Het brengt ongetwijfeld boeiende, inspirerende gesprekstof op.

 

Disclaimer: AG voert geen controle uit over de acties die de makelaar neemt. Het logo ‘Supporter van duurzaamheid’ wordt ter beschikking gesteld van de makelaars die zelf beslissen of ze er gebruik van maken of niet.