Starter, vrij beroeper, zelfstandige of grote onderneming?

Als ondernemer weet jij als geen ander dat elke dag verrassingen brengt. Een goede bescherming voor al je werknermers en bedrijfsactiviteiten is dan ook essentieel. Samen met AG kan je elk avontuur met een gerust gemoed aangaan.


Actie Gegarandeerde Modulis-Bonus

Onderschrijf een Modulis-dossier dat in werking treedt in de periode van 2 januari 2024 tot en met 1 januari 2025 en krijg een gegarandeerde Modulis-Bonus van 10%.

Die wordt toegepast op de premies van de waarborgen in dat dossier,
voor de periode van onderschrijving tot en met 31 december 2025.

Verzekeringen voor zelfstandigen bedrijfsleiders

5 DECAVI-trofeeën voor AG-producten

Als ‘supporter van jouw leven’ ontwikkelt AG oplossingen die mens en maatschappij vooruit helpen. We zijn bijzonder fier dat onze inspanningen jaar na jaar worden erkend en beloond met meerdere prestigieuze DECAVI-Verzekeringstrofeeën. Ontdek hier onze winnende producten en initiatieven van 2023.

De fundamentele rol van een verzekeringsexpert

Als uw auto in panne staat, zou u ook nooit aan uw bakker vragen om hem te herstellen. En hoe zit het met uw verzekeringen? Vertrouw op het netwerk van AG: onze verzekeringsexperts kennen u en bieden producten en diensten aan die beantwoorden aan uw behoeften.

Consumentenbescherming en klachtenbeheer

Waarom AG?

We zijn trots dat we u kunnen steunen

200 jaar
expertise

op het gebied van verzekeringen.

250.000
zelfstandigen en ondernemingen

schenken ons hun vertrouwen.
Dat is 1 ondernemer op de 7 in België.

4.400
medewerkers

zetten elke dag alles op alles om u te helpen.

AG is ook

HealthPartner

Pioneering Wellbeing as a Service. HealthPartner verzorgt het welzijn in uw organisatie van a tot z. Dat betekent het menselijke, de digitale én analytische factor. En dat terwijl u uw medewerkers naar een hoger niveau tilt. 

SoSimply

SoSimply beschikt over professionals voor alle herstellingen aan uw woning. Loodgieter, elektricien of schilder nodig? Reken dan op SoSimply.

Go4Lease

Go4Lease biedt leaseformules aan voor particulieren en ondernemingen. Go4Lease combineert de leasing van Arval (BNP Paribas Fortis) met de verzekeringen van AG. Dit garandeert u de eenvoud en transparantie van een leasing op maat voor een unieke mobiliteitservaring.

AG preventie

Ben je op zoek naar informatie over preventie van arbeidsongevallen? Wil je de veiligheid van je vloot verbeteren?

Je bedrijfspand beschermen tegen brand?

Neem dan zeker een kijkje op ons preventieplatform.