Steun aan de samenleving

Onze maatschappelijke engagementen 

Sinds de start van ons solidariteitsprogramma in 1996 hebben we ons verbonden met 220 organisaties die hulp bieden aan kansarme jongeren en bijdragen aan de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting.

  • Via ons solidariteitsprogramma geven we elk jaar financiële en materiële steun aan 60 organisaties die hulp bieden aan kansarme jongeren en bijdragen aan de strijd tegen armoede en sociale uitsluiting.

  • AG doorbreekt het taboe rond eenzaamheid met campagnes en een nieuw digitaal platform waarmee mensen die zich eenzaam voelen  makkelijker de weg vinden naar instanties die de strijd aangaan tegen eenzaamheid. ‘Allen tegen eenzaamheid’ biedt ook een gratis educatief pakket voor leerkrachten en leerlingen, maar ook informatie, tips en een test om eenzaamheid te beoordelen.
  • De strijd tegen kanker is een gevecht van lange adem en een zaak die ons nauw aan het hart ligt. Met onze partners Stichting tegen Kanker en Sundo helpen we de bevolking om zich te beschermen tegen de zon en huidkanker te voorkomen door dispensers met gratis zonnecrème te plaatsen aan de Belgische kust, op muziekfestivals en verschillende parken zoals Walibi en Pairi Daiza.

Meer weten over AG als verantwoorde onderneming? Lees verder:  

Blijven zoek naar innovatieve manieren om onze voetafdruk te verkleinen

We doen zaken met respect voor het milieu en de samenleving

Wat betekent duurzaamheid bij AG juist? En waarom vinden we het zo belangrijk?