AG, al 200 jaar supporter van jouw leven


Het leven is een avontuur, en voor AG is dat avontuur al 200 jaar aan de gang. Twee eeuwen waarin we zijn uitgegroeid tot leider op de Belgische verzekeringsmarkt. We kijken fier terug op onze geschiedenis en vieren feest met 200 challenges, die vaak in het teken staan van ons maatschappelijk engagement.

 

Vieren met 200 challenges

De 200ste van AG is een unieke kans om te vieren wat we hebben gedaan, wat we vandaag doen en wat we morgen nog altijd zullen doen. We willen ook van de gelegenheid gebruikmaken om de teams in de bloemetjes te zetten die er alles aan doen om u elke dag de beste service te bieden.

We organiseren voor onze medewerkers ook 200 uitdagingen, die passen bij onze filosofie en slogan “Supporter van je leven” en vaak ook te maken hebben met ons maatschappelijk engagement. Hier vindt u enkele leuke initiatieven waar we aan deelnamen.

  • We breiden mutsen en sjaals, en zamelden kledij en levensmiddelen in voor mensen in nood.
  • We maakten wijken schoon in Brussel, Antwerpen en Charleroi. Ook het team van AG Ascento (met op de foto Michel Moreau) zette zijn beste beentje voor.
  • We organiseerden een speelgoedinzameling, gingen bloed geven…
  • En planten in het najaar bomen.

Deze activiteiten zijn erg leuk om samen met collega’s te ondernemen. Tegelijk illustreren ze ook perfect hoe AG, als belangrijke speler in de Belgische economie en samenleving, al 200 jaar lang de maatschappij vooruithelpt, en dat ook in de toekomst zal blijven doen.

Michel Moreau
River
Foret