Gezondheid

AG Care Hospitalisatie

Ontdek deze producten bij:

Uw makelaar

Wilt u een offerte op maat ?
VRAAG EEN OFFERTE
Delen
Deze pagina delen
WhatsApp
Email
Link kopiëren

De levenslange omnium voor uw gezondheid

Als zelfstandige behoudt u levenslang uw waarborgen, zonder beperking of plafond, en uw tarief op basis van uw instapleeftijd.

Duidelijke voordelen

Vrije keuze

Bij een hospitalisatie kiest u zelf uw ziekenhuis, arts en kamertype (bijv. eenpersoonskamer bij een bevalling).

Wereldwijde dekking en bijstand

Ook op vakantie of zakenreis in het buitenland geniet u dezelfde waarborgen én meer, o.a. repatriëring, opsporings- en reddingskosten.

Geen voorschot of factuur betalen

U hoeft in het ziekenhuis niets te betalen. Met de optie Medi-Assistance regelen wij uw medische kosten rechtstreeks met het ziekenhuis.

Onze dienstverlening: vóór, tijdens en na de opname

U krijgt uitleg en dienstverlening op mensenmaat, zowel online als aan de telefoon.


In deze pagina


Waarom is AG Care Hospitalisatie iets voor mij?

​Als u als zelfstandige opgenomen wordt in het ziekenhuis hoeft u zich dankzij AG Care Hospitalisatie niet druk te maken over de financiële gevolgen. Uw genezing staat centraal. AG Care Hospitalisatie betaalt uw gemaakte medische kosten terug; tijdens de opname, maar ook bij de voor- en nabehandeling (1 maand voor tot en met 3 maanden na de hospitalisatie). Bovendien worden de behandelingskosten van een zware ziekte het hele jaar door terugbetaald, zelfs zonder ziekenhuisopname. De terugbetaling gebeurt, in tegenstelling tot bij andere verzekeraars en de ziekenfondsen, onbeperkt en zonder kostenplafond.


Wat heeft deze verzekering mij te bieden?

AG Care Hospitalisatie biedt u uitgebreide waarborgen:

  • Hospitalisatie: terugbetaling van uw medische kosten bij een ziekenhuisopname, ook in een eenpersoonskamer*.
  • Pre- en post (voor- en nabehandeling): terugbetaling van uw medische kosten in verband met een hospitalisatie, vanaf 1 maand voor de opname tot en met 3 maanden erna. Denk aan dokterskosten en geneesmiddelen, maar bijv. ook kinesitherapie, thuisverpleging en orthopedische toestellen.
  • Zware ziekten: medische kosten voor de behandeling van 30 zware ziekten worden zelfs zonder ziekenhuisopname terugbetaald.
  • Dekking en bijstand in het buitenland: dezelfde waarborgen + extra diensten zoals repatriëring, transportfaciliteiten voor gezinsleden, …
  • Medi-Assistance: AG Insurance betaalt uw factuur rechtstreeks aan het ziekenhuis. U hebt bovendien recht op bijkomende diensten, tijdens en na de opname, zoals kinderopvang, huishoudhulp, ...
  • Delta (optie): mogelijkheid om te kiezen voor de meest uitgebreide waarborg, met o.a. een verdubbeling van de pre- en postperiode tot 2 en 6 maanden en terugbetaling van vruchtbaarheidsbehandelingen.

AG Insurance past een ziekenhuissegmentatie toe, waardoor in het overgrote deel van de ziekenhuizen de medische kosten volledig worden vergoed, ongeacht het gekozen kamertype*. Voor wie om persoonlijke redenen kiest voor een privékamer in een van de duurdere ziekenhuizen, zijn er volgende opties: 

  • Universitaire optie: een volledige terugbetaling bij een verblijf in een eenpersoonskamer van duurdere universitaire ziekenhuizen (ziekenhuizen in de lijst met een 'U').
  • SL: volledige terugbetaling bij een verblijf in een eenpersoonskamer van alle duurdere, meestal Brusselse ziekenhuizen. Ideaal als u in (de omgeving van) Brussel woont.

Waar en wanneer ben ik verzekerd?

AG Care Hospitalisatie is een verzekering zonder wachttijd. Na de medische aanvaarding bent u onmiddellijk gedekt.

De waarborg gaat met u mee over de grenzen. Zo kan u onbezorgd op vakantie of zakenreis. Bovendien is in het buitenland extra bijstand voorzien.


Ik word gehospitaliseerd. Wat nu?

Met AG Care Hospitalisatie kan u zich concentreren op wat echt belangrijk is: uw gezondheid. Wij zorgen voor de financiële en administratieve afhandeling van uw opname.

Hoe een ziekenhuisopname melden?


Algemene voorwaarden en wettelijke informatie

Uw makelaar

Onderstaande documenten geven u meer informatie over de verzekering