AG wil haar klanten zo goed mogelijk beschermen. Maar onze missie gaat breder: via ons sociaal engagement tekenen we voor een betere toekomst voor iedereen. Onze inspanningen op het vlak van bescherming en solidariteit blijven niet onopgemerkt. In 2022 werden maar liefst zeven van onze producten en initiatieven bekroond met een toonaangevende DECAVI-Verzekeringstrofee.

5 DECAVI-Verzekeringstrofeeën in 2023

AG wil haar klanten zo goed mogelijk beschermen. Maar onze missie gaat breder: via ons sociaal engagement tekenen we voor een betere toekomst voor iedereen. Onze inspanningen op het vlak van bescherming en solidariteit blijven niet onopgemerkt. In 2023 werden maar liefst zeven van onze producten en initiatieven bekroond met een toonaangevende DECAVI-Verzekeringstrofee.

Trofee van de makelaars

AG wil de verzekeringsmakelaars versterken in hun rol als adviseur. Met onze creatieve en innovatieve producten en diensten kunnen zij een antwoord blijven bieden op de veranderende behoeften van hun klanten. Dit engagement werd voor het negende jaar op rij beloond door de Belgische makelaars.

Trofee maatschappelijke inzet

AG zet zich in voor duurzame ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid. We willen inspireren door het goede voorbeeld te geven. Met ons activatieprogramma Move By AG bijvoorbeeld zetten we Belgen aan om regelmatig te sporten. We zetten ook een campagne op om het taboe rond eenzaamheid te doorbreken. AG installeerde afgelopen zomer - in samenwerking met Sundo, de Stichting tegen Kanker en de universiteiten van Leuven (KUL) en Maastricht - slimme, geconnecteerde verdeelpalen van zonnecrème aan de Belgische kust en op bepaalde festivals. 

AG Preventie

AG neemt haar verantwoordelijkheid op in de maatschappij. Samen met onze partners ondersteunen we campagnes om risico’s te voorkomen en fysiek en mentaal welzijn te bevorderen. Tijdens onze campagne rond huidkanker bijvoorbeeld installeerden we afgelopen zomer slimme verdelers van gratis zonnecrème aan de kust en op festivalterreinen. 

AG Top Woning

Onze woningverzekering geldt als de referentie op de markt. Ze garandeert onze klanten heel uitgebreide waarborgen en gemoedsrust op vele vlakken. Dit product wordt voortdurend aangepast aan maatschappelijke veranderingen. De verzekering van laadpunten, thuisbatterijen en de activiteiten rond deeleconomie zijn slechts enkele voorbeelden.

Bovendien kan de klant kiezen uit verschillende packs om te genieten van uitgebreide dekkingen en bijstand, of in antwoord op specifieke behoeften.

Modulis

Onze businessklanten kunnen al hun beroepsgebonden schadeverzekeringen bij AG bundelen in één handig dossier, inclusief voordelen zoals een gratis premiespreiding en een jaarlijkse Modulis-bonus onder bepaalde voorwaarden. Tijdens de coronacrisis werden initiatieven genomen om sectoren die het zwaarst getroffen werden, extra te ondersteunen..