Naast de continuïteit van uw bedrijf, wil u ook uw dierbaren beschermen. 


Uw gezin en onderneming beschermen in geval van overlijden

Delen
Deze pagina delen
WhatsApp
Email
Link kopiëren

U bent trots op de onderneming die u hebt opgebouwd. Naast de continuïteit van uw bedrijf, wil u ook uw dierbaren beschermen. Een overlijdensverzekering past zich aan uw behoeften aan zodat u kan beschermen wat en wie u dierbaar is.

Als ondernemer werkt u vaak hard. Het is moeilijk om aan alles te denken ... Maar het overlijden van een bedrijfsleider kan ernstige gevolgen hebben voor het gezin en de onderneming. En daar bewijst de overlijdensverzekering haar nut! 

Ik wens gepersonaliseerd advies

Waarom een overlijdensverzekering afsluiten als bedrijfsleider? 

  • Voor uw gezin
    Zouden uw gezinsleden zonder uw inkomen hun huidige levensstandaard kunnen behouden? Zouden ze de huur, rekeningen, studies, ... kunnen betalen? Hun vrije tijd op dezelfde manier kunnen invullen als nu? Een overlijdensverzekering garandeert hen een kapitaal als u iets zou overkomen, en beschermt hen tegen eventuele financiële moeilijkheden.
  • Voor uw onderneming
    Als een bedrijf plots stuurloos wordt, kan dat tot heel wat problemen leiden. Er gaat expertise verloren en er is vervanging nodig. Dat kost natuurlijk een hoop geld. Een overlijdensverzekering met de onderneming als begunstigde kan deze onverwachte kosten opvangen.
  • Voor uzelf
    Denken aan het ergste, en de gevolgen daarvan, is moeilijk. Nochtans zorgt het voor heel wat gemoedsrust als u zich voorbereidt op het ondenkbare. 

Ik wens gepersonaliseerd advies