Mobiliteit

Top Omnium

Ontdek deze producten en ontvang gratis een offerte samen met een berekening van de premie bij:

Uw makelaar

BNP Paribas Fortis

Wilt u een offerte op maat ?
VRAAG EEN OFFERTE
Delen
Deze pagina delen
WhatsApp
Email
Link kopiëren

Top Omnium - alle schade is gedekt!

Zowel voor privégebruik als voor professioneel gebruik is uw wagen verzekerd tegen alle schade; ongeacht de oorzaak. Er zijn slechts vier duidelijk vermelde uitzonderingen.

Enkel klanten die hun Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto van AG hebben afgesloten, kunnen Top Omnium onderschrijven voor hun nieuwe wagen.

Duidelijke voordelen

10.000 km zonder waardeverlies

Geen waardeverlies zolang er nog geen 10.000 km op uw kilometerteller staat. Vanaf 10.000 km wordt slechts een waardeverlies toegepast als uw voertuig ouder is dan 6 maanden!

Vrijstelling en verzekerde waarde op maat

U kunt kiezen tussen 6 verschillende vrijstellingen, die in bepaalde gevallen zelfs op 0 euro gebracht kunnen worden. En u hebt ook de keuze om uw overtuig te verzekeren op basis van de catalogus- of factuurwaarde.

Vervangwagen

U krijgt een vervangwagen als u na een schadegeval uw wagen laat herstellen bij een door AG Insurance erkende hersteller.


In deze pagina


Waarom is Top Omnium voor mij interessant?

Omdat het één van de enige omniumverzekeringen op de markt is die een volledige bescherming biedt voor uw voertuig. Bovendien beschermt Top Omnium u als zelfstandige wanneer u uw wagen zowel privé als voor uw werk gebruikt.

 • Dankzij het principe 'Alles is verzekerd, behalve …' dekt Top Omnium in zijn formule van 'grote' omnium (Multirisk + stoffelijke schade), alle schade aan uw wagen, ongeacht de oorzaak. Er zijn slechts vier uitzonderingen, die klaar en duidelijk zijn vermeld in uw contract.
 • Voor een bescherming op maat van uw wagen hebt u de keuze tussen een 'kleine' omnium (Multirisk) of een 'grote' omnium (Multirisk + stoffelijke schade).

Wat zijn de troeven van Top Omnium?

 • Een verzekering die u beschermt tegen schade wanneer u uw voertuig privé én voor uw werk gebruikt.
 • Uw auto werd gestolen? U hebt een totaal verlies?
  Er wordt geen afschrijving* toegepast gedurende de eerste 6 maanden, noch tijdens de eerste 10.000 km. Bovendien krijgt u het bedrag dat u betaalde voor de belasting op de inverkeerstelling terugbetaald bij een totaal verlies.
 • U kiest welke waarde u verzekert. Wilt u in geval van schade een vergoeding die rekening houdt met het bedrag dat u werkelijk voor uw wagen betaalde? Ga dan voor een dekking in factuurwaarde. Ontvangt u liever een schadevergoeding die rekening houdt met de nieuwwaarde in het bouwjaar van uw wagen? Kies dan voor een dekking in cataloguswaarde.
 • U krijgt een vervangvoertuig gedurende de herstellingsperiode als u uw wagen laat herstellen bij één van onze erkende garagisten. Zonder enige verplichting. U bent altijd vrij zelf uw hersteller te kiezen.
 • Uw auto werd gestolen? U krijgt een vervangwagen gedurende maximaal 30 dagen.
 • Uw premie stijgt niet na een ongeval.

*Afschrijving is het principe volgens hetwelk uw voertuig zijn waarde verliest gedurende de looptijd van uw verzekeringscontract.


Wat dekt Top Omnium?

In de formule 'grote' omnium bent u als zelfstandige voor zowat alles verzekerd! Top Omnium is een echte omnium voor uw wagen en dit zowel voor uw privé als voor uw professionele activiteiten. Enkele voorbeelden:

 • U rijdt tegen een verkeerspaaltje op weg naar een klant? Dit is gedekt.
 • Uw kind laat de winkelkar los en die knalt pardoes tegen uw bumper? Dit is gedekt.
 • U hebt een ongeval met een hert dat uit het bos is gesprongen? Dit is gedekt.
 • Een voorbijwandelende vandaal kerft iets in de zijkant van uw wagen terwijl u een klant bezoekt? Dit is gedekt.
 • Tijdens een zakendiner bijt een knaagdier de kabels onder uw motorkap stuk? Dit is gedekt.

Op vier uitzonderingen na, klaar en duidelijk vermeld in de algemene voorwaarden van uw contract, dekt de formule van de 'grote' omnium alle schade aan uw voertuig. Dus ook diefstal, brand, glasbreuk, onweer, hagel, overstroming, …


Wanneer en waar ben ik verzekerd?

U bent verzekerd in alle landen die vermeld staan op uw verzekeringsbewijs.

Het betreft een contract met een duur van 1 jaar, stilzwijgend verlengd voor dezelfde periode, behalve wanneer één van de partijen ten minste 3 maanden vóór de vervaldag van de overeenkomst zich ertegen verzet.


Wat moet ik doen bij een schadegeval?

U hebt een ongeval (in België of tot 30 km over de grens), privé of voor uw werk, en u kunt uw traject niet verderzetten? Dan kunt u de klok rond rekenen op onze gratis onmiddellijke bijstandsservice die:

 • uw wagen sleept tot de plaats van uw keuze;
 • u een vervanwagen ter beschikking stelt gedurende 24 uur;
 • uw niet-verwonde passagiers naar huis of naar hun oorspronkelijke bestemming voert;

Zo hoeft u als zelfstandige niet te vrezen voor al teveel tijd- en inkomstenverlies.

AG Insurance staat synoniem voor:

 • gemak: of u nu in recht bent of in fout, als u kiest voor een erkende hersteller blijft uw mobiliteit zowel privé als professioneel gewaarborgd want u krijgt een gratis vervangwagen ter beschikking tijdens de herstelperiode. Bovendien vinden expertise en herstelling plaats op hetzelfde moment waardoor u geen tijdsverlies lijdt en regelt AG Insurance de factuur rechtstreeks met de hersteller.
 • flexibiliteit: u bent vrij om de hersteller te kiezen, maar AG Insurance werkt nauw samen met een uitgebreid netwerk van erkende herstellers. Laat uw wagen herstellen binnen dit netwerk om een aantal voordelen te genieten.
 • eenvoud: als u aangifte doet van uw ongeval bij AG Insurance en u kiest voor een erkende hersteller; dan zal deze hersteller u de volgende werkdag al contacteren om de nodige afspraken te maken.

Vind een erkende hersteller in uw buurt.


Wat zijn de voornaamste risico’s waarvoor ik niet verzekerd ben?

de schadegevallen die niet gedekt zijn in Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto of met verhaal (gedeeltelijk of volledig).

 • In Multirisk ('kleine' omnium): de diefstal van het voertuig als het door de maatschappij opgelegde antidiefstalsysteem niet werkte.
 • In stoffelijke schade (die samen met Multirisk de 'grote' omnium uitmaakt): de schade veroorzaakt aan het voertuig als gevolg van een constructiefout, slijtage, een gebrek aan onderhoud of een niet-conform gebruik van het voertuig.

De lijst hierboven is niet exhaustief. Om de exacte omvang van de waarborgen te kennen, kunt u de algemene voorwaarden raadplegen die beschikbaar zijn door te klikken op onderstaande tab. U kunt deze ook gratis verkrijgen bij uw verzekeringsadviseur.


Algemene voorwaarden en wettelijke informatie

Uw makelaar

Onderstaande documenten geven u meer informatie over de verzekering

BNP Paribas Fortis

Onderstaande documenten geven u meer informatie over de verzekering


Uw tools

​Laat uw voertuig herstellen bij een erkende hersteller in uw buurt

 

Uw wagen laten herstellen in een erkende garage biedt tal van voordelen. De lijst van de herstellers in uw buurt vindt u hier snel terug.