Verzeker uw bedrijfsvoertuigen en leg uw verplaatsingen veilig af.


Uw bedrijfsvoertuig

Delen
Deze pagina delen
WhatsApp
Email
Link kopiëren

Verzeker uw bedrijfsvoertuigen en leg al uw verplaatsingen veilig af.

Ik wens gepersonaliseerd advies

Uw nieuwe auto verzekeren

U gebruikt uw auto voor zowel privé- als professionele verplaatsingen en hebt daarom een uitgebreide verzekering nodig. Alle schade is gedekt!

Uw tweedehandsauto verzekeren

U gebruikt uw tweedehandsauto voor zowel privé- als professionele verplaatsingen en hebt daarom een aangepaste verzekering nodig.

Uw wagen verzekeren tegen natuurkrachten

Een volledige dekking tegen glasbreuk en materiële schade veroorzaakt door natuurkrachten zoals hagel, storm, overstroming, ... Een ideale bescherming wanneer een volledige of gedeeltelijke omnium niet langer gerechtvaardigd is.

Uw aansprakelijkheid verzekeren

Zorg dat iedere bestuurder van uw auto goed beschermd is. Laat de bestuurder niet in de kou staan

U beschermt de bestuurder van uw voertuig uitgebreid, in en rond de wagen. Zelfs als hij in fout is of als er niemand anders bij het ongeval betrokken was.

De bestuurder verzekeren

Zorg dat iedere bestuurder van uw auto goed beschermd is.

Laat de bestuurder niet in de kou staan

U beschermt de bestuurder van uw voertuig uitgebreid, in en rond de wagen. Zelfs als hij in fout is of als er niemand anders bij het ongeval betrokken was.

Hulp bij juridische vragen of problemen

Reken op advies en financiële steun bij geschillen over uw autoverzekeringen. Ondersteuning tot 50.000 euro bij juridische vragen en geschillen

De rechtsbijstandverzekering geeft advies en financiële ondersteuning om uw rechten omtrent uw voertuigen te doen gelden.

Bijstand krijgen bij een panne

​Laat autopech uw business niet dwarsbomen. Snel hulp bij een ongeval of pech

Uw voertuig wordt ter plekke hersteld. Is er meer tijd nodig voor de herstelling, dan wordt uw voertuig weggesleept en krijgt u een vervangwagen zodat u snel weer de baan op kan.

Ik wens gepersonaliseerd advies