Onze distributiepartners

supporter de votre vie

Wij verkopen onze producten aan onze klanten via verschillende kanalen. Zo proberen we ze optimaal te bedienen.

Om de juiste verzekering af te sluiten, zoekt een klant natuurlijk een adviseur die zijn situatie kent en begrijpt. Om onze producten te verkopen, verkiezen we dan ook partners die dicht bij onze klanten staan en veel expertise hebben op het gebied van verzekeringen. Met één enkel doel: ervoor zorgen dat elke klant altijd de professionele expert vindt die hem het beste kan adviseren.

Verzekeringsmakelaars

Je makelaar, je beste verzekering

Gaat ver, blijft dichtbij

AG biedt een ruim aanbod aan van verzekeringsproducten voor particulieren, zelfstandigen of ondernemingen via de onafhankelijke makelaars en Fintro-agenten, en behoudt een nauwe relatie met hen.

AG ondersteunt ook startende makelaars, zodat ze in de beste omstandigheden kunnen beginnen.

Bankverzekeringen

De bank en verzekering voor een wereld in verandering

Sinds 2006 werkt AG op een efficiënte en geïntegreerde manier samen met de bankkantoren van BNP Paribas Fortis. We bieden hun klanten een gamma van hoogwaardige levens- en schadeverzekeringsproducten aan, aangepast aan het distributiemodel van de bank.

AG Employee Benefits

AG Employee Benefits

'Employee Benefits & Health Care' is een specifieke afdeling van AG met een gespecialiseerde expertise op het vlak van groepsverzekeringen (pensioen en gezondheidszorg). EB/HC biedt rechtstreeks aan grote ondernemingen en sectoren collectieve pensioen- en gezondheidszorgoplossingen, én hospitalisatieverzekeringen via makelaars.