Menu
  • Wie zijn wij ?
  • AG in de samenleving
  • Investeerders
  • Leveranciers

Onze merken

supporter de votre vie

Als marktleider in verzekeringen heeft AG slechts één doel: supporter van jouw leven zijn

Deze slogan vat onze merkbelofte samen, ons engagement tegenover onze klanten: wij zorgen voor hun gemoedsrust en veiligheid zodat zij hun kleine en grote plannen kunnen realiseren.

Deze belofte is het engagement van onze meer dan 4.000 medewerkers, van onze partner-makelaars en van onze bankpartners die onze klanten elke dag opnieuw de optimale oplossingen aanbieden.

Wij staan klaar voor onze klanten, zodat zij ervoor kunnen gaan.

AG is supporter van hun leven.

AG heeft ook enkele specifieke merken gecreëerd om te beantwoorden aan bijzondere klantenbehoeften of bepaalde klantenprofielen

Specifieke merken

SoSimply

Een onlineplatform voor kleine en grote klusjes, snelle en kwalitatieve herstellingen aan uw woning. Meer dan 300 vakmensen staan tot uw dienst.

Meer weten

Yongo

Een spaar- en beleggingsplatform dat ouders, kinderen, familieleden en vrienden samenbrengt om kinderen te leren omgaan met geld en hun financiële opvoeding en kennis te ondersteunen.

Meer weten

Phil at Home

Een warme, persoonlijke bijstandsservice voor zelfstandig wonende senioren, gecombineerd met slimme veiligheidstechnologie.

Meer weten

AG Health Partner

Een doordachte totaalaanpak die grote en kleinere bedrijven ondersteunt in hun beleid van welzijn op het werk en fysieke en mentale gezondheid.

Meer weten

Vivay

Eenvoudige en toegankelijke verzekeringen in geval van inkomensverlies na een ongeval of een gezondheidsprobleem in het gezin.

Meer weten

SAM (‘Safety and More’)

Een preventieproject waarbij gedurende 3 jaar het rijgedrag  van een pilootgroep van 1.000 jonge automobilisten in kaart wordt gebracht.

AG Pension & Health Services

Een uitgebreid dienstenpakket van wettelijke en extralegale pensioenvoordelen voor grote ondernemingen, de publieke sector en specifieke bedrijfssectoren.

Meer weten

Andere merken

AG Real Estate

Deze vastgoeddochter van AG heeft als ambitie om een gediversifieerde vastgoedportefeuille optimaal en duurzaam te beheren als geïntegreerde operator (office, warehouse, retail, healthcare en parking via hun dochteronderneming Interparking). Als investeerder en ontwikkelaar is AG Real Estate actief in België, Frankrijk, Luxemburg en een aantal andere, zorgvuldig gekozen Europese landen, altijd in het belang van zijn klanten en partners.

Meer weten

AG Residential

De residentiële afdeling van AG Real Estate, met meer dan 3.700 appartementen in ontwikkeling, grootschalige projecten op uitzonderlijke locaties en bereikbaarheid, die ontworpen zijn door gerenommeerde architecten.

Meer weten

Providis

Een gespecialiseerde dienst die instaat voor het onafhankelijk beheer van de schadedossiers ‘rechtsbijstand’ van AG.

Meer weten

Conac

Een onafhankelijke actuariële dienstenverlener voor pensioenfondsen en ondernemingen.

Meer weten

Een aantal van deze specifieke merken bieden diensten aan onze klanten aan die verder gaan dan de klassieke diensten van een verzekeraar. Want supporter van het leven zijn, betekent ook verder gaan dan verzekeren.