Onze merken

supporter de votre vie

Het leven is een avontuur. AG verzekert het

U hoeft immers niet naar het einde van de wereld om het avontuur te beleven. Het ‘gewone’ leven zit er al vol mee. En om er volop van te genieten, bent u beter goed verzekerd. 

Ons engagement is kraakhelder: wij zorgen voor uw gemoedsrust zodat u al uw avonturen kan realiseren. Met duurzame producten en oplossingen waarop u elke dag kan rekenen. Want AG is niet voor niets supporter van uw leven.

Deze belofte is het engagement van onze meer dan 4.200 medewerkers, partner-makelaars en bankpartners. Zij bieden u, elke dag opnieuw, de meest optimale oplossingen aan.

AG heeft ook enkele specifieke merken gecreëerd om te beantwoorden aan bijzondere klantenbehoeften of bepaalde klantenprofielen

Specifieke merken

SoSimply

Een onlineplatform voor kleine en grote klusjes, snelle en kwalitatieve herstellingen aan uw woning. Meer dan 300 vakmensen staan tot uw dienst.

Meer weten

Yongo

Een spaar- en beleggingsplatform dat ouders, kinderen, familieleden en vrienden samenbrengt om kinderen te leren omgaan met geld en hun financiële opvoeding en kennis te ondersteunen.

Meer weten

AG Health Partner

Een doordachte totaalaanpak die grote en kleinere bedrijven ondersteunt in hun beleid van welzijn op het werk en fysieke en mentale gezondheid.

Meer weten

Vivay

Eenvoudige en toegankelijke verzekeringen in geval van inkomensverlies na een ongeval of een gezondheidsprobleem in het gezin.

Meer weten

SAM (‘Safety and More’)

Een preventieproject waarbij gedurende 3 jaar het rijgedrag  van een pilootgroep van 1.000 jonge automobilisten in kaart wordt gebracht.

AG Pension & Health Services

Een uitgebreid dienstenpakket van wettelijke en extralegale pensioenvoordelen voor grote ondernemingen, de publieke sector en specifieke bedrijfssectoren.

Meer weten

Andere merken

AG Real Estate

Deze vastgoeddochter van AG heeft als ambitie om een gediversifieerde vastgoedportefeuille optimaal en duurzaam te beheren als geïntegreerde operator (office, warehouse, retail, healthcare en parking via hun dochteronderneming Interparking). Als investeerder en ontwikkelaar is AG Real Estate actief in België, Frankrijk, Luxemburg en een aantal andere, zorgvuldig gekozen Europese landen, altijd in het belang van zijn klanten en partners.

Meer weten

AG Residential

De residentiële afdeling van AG Real Estate, met meer dan 3.700 appartementen in ontwikkeling, grootschalige projecten op uitzonderlijke locaties en bereikbaarheid, die ontworpen zijn door gerenommeerde architecten.

Meer weten

Providis

Een gespecialiseerde dienst die instaat voor het onafhankelijk beheer van de schadedossiers ‘rechtsbijstand’ van AG.

Meer weten

Conac

Een onafhankelijke actuariële dienstenverlener voor pensioenfondsen en ondernemingen.

Meer weten

Een aantal van deze specifieke merken bieden diensten aan onze klanten aan die verder gaan dan de klassieke diensten van een verzekeraar. Want supporter van het leven zijn, betekent ook verder gaan dan verzekeren.