Menu
  • Wie zijn wij ?
  • AG in de samenleving
  • Investeerders
  • Leveranciers

Onze evenementen

supporter de votre vie

Een overzicht van onze gesponsorde evenementen

Cycling

BK Veldrijden

Meulebeke - Cycling

In het kader van zijn partnership met Belgian Cycling is AG elk jaar een structurele partner van het Belgisch Kampioenschap Veldrijden.

Cycling

WK Veldrijden

Oostende - Cycling

In het kader van zijn partnership met Belgian Cycling is AG elk jaar een structurele partner van het Wereldkampioenschap Veldrijden.

Move By AG

AG Coast Walk

Knokke-Heist Move By AG

Deze gloednieuwe wandeltocht (eerste editie in 2019) langs de hele of een deel van de Belgische kust wil uitgroeien tot een sportief evenement waar mensen maandenlang naar uitkijken en zich op voorbereiden.

Move By AG

AG Roller Bike Parade

Brussel - Move By AG

Beginneling of ervaren sporter, op skeelers, met de fiets of een ander toestel op wielen, alles wordt mogelijk met de AG Roller Bike Parade. Van juni tot eind september worden in heel België meer dan 35 parades voor jou georganiseerd.

Cycling

BK Wegwielrennen

Zulte Cycling

In het kader van zijn partnership met Belgian Cycling is AG elk jaar een structurele partner van het Belgisch Kampioenschap Wegwielrennen.

Move By AG

AG Nacht van de Maan

Halle-Zoersel Move By AG

Wandelen met familie of vrienden tijdens de eerste volle maan van de zomer in een uniek landschap: deze wandelmarathon (42 km) biedt u de mogelijkheid om een magisch moment te beleven.

CSR

Paralympische Spelen

Tokyo - CSR

2021 belooft een spannend jaar te worden voor de Belgische paralympiërs. Op 24 augustus 2021 starten de Paralympische Spelen in Tokio, dé droom van alle paralympische atleten.

Cycling

WK Wegwielrennen

Leuven - Cycling

In het kader van zijn partnership met Belgian Cycling is AG elk jaar een structurele partner van de Belgische ploeg op het WK Wegwielrennen.

Move By AG

AG Semi Marathon de Nivelles

Nivelles Move By AG

Het is één van de grootste loopevenementen in Wallonië en voor iedereen toegankelijk dankzij de verschillende parcours: halve marathon, 21 km handbike, 12 km, 5 km, 1 km (kinderen).

Move By AG

AG Antwerp 10 Miles

Antwerp Move By AG

Jaarlijks gaan zo'n 40.000 deelnemers de uitdaging aan. Hiermee is de AG Antwerp 10 Miles het grootste loopevenement van België.

Cycling

EK Veldrijden

TBD - Cycling

In het kader van zijn partnership met Belgian Cycling is AG elk jaar een structurele partner van het Europees Kampioenschap Veldrijden.

Beelden van afgelopen evenementen

AG Memorial van Damme

Zij aan Zij - Event Zolder

AG Move 4 Your Supporters

WK Veldrijden 2020