Onze topverzekeringen op maat beschermen u én uw startende onderneming


U bent een starter

Delen
Deze pagina delen
WhatsApp
Email
Link kopiëren

U start met ondernemen? Een spannend avontuur waarbij u vast ook hebt stilgestaan bij de mogelijke risico's.

Net als wij. AG en zijn partners bieden een breed gamma aan verzekeringsproducten om u te beschermen en uw slaagkansen te maximaliseren.

Ik wens gepersonaliseerd advies

Uw aansprakelijkheden indekken

Ook de beste professional kan een fout maken. Deze verzekeringen beschermen u tegen de financiële gevolgen van een fout of nalatigheid.

Uw medewerkers en uzelf beschermen

Als uw medewerkers een arbeidsongeval hebben (of een ongeval op de weg van en naar het werk), zijn ze gedekt door de verplichte arbeidsongevallenverzekering. Ze zullen ook een extra bescherming zeker waarderen. Daarnaast bestaan er formules om uw gezin en uw inkomen te beschermen bij ongevallen.

Een inkomen garanderen

Een startende zaak staat of valt met uw harde werk. Maar wat als u door ziekte of een ongeval buiten strijd bent? Deze oplossing stelt uw inkomen veilig.

Uw aanvullend pensioen opbouwen

Als zelfstandige moet u deels zelf voor uw pensioen zorgen en liefst zo vroeg mogelijk. Gelukkig zijn deze verzekeringsoplossingen fiscaal interessant. 

Uw bedrijfsmiddelen beschermen

Uw eerste medewerker, uw pand, uw (bestel)wagen… ze zijn onmisbaar voor uw zaak. Verzeker ze goed zodat een tegenslag uw  groei niet in de weg staat.

Ik wens gepersonaliseerd advies