Sterk staan als onderneming, met verzekeringen op kmo-maat


Uw kmo

Delen
Deze pagina delen
WhatsApp
Email
Link kopiëren

U hebt uw onderneming zelf uit de grond gestampt, en daar bent u terecht trots op. U hebt weloverwogen risico's genomen om te staan waar u nu staat.

Maar natuurlijk wil u dat niet op het spel zetten door een schadegeval ...

Dan bent u bij AG aan het juiste adres! In ons ruime aanbod vindt u de verzekering op maat van uw onderneming.

Ik wens gepersonaliseerd advies

De aansprakelijkheden van uw kmo verzekeren

Ook de beste professional kan een fout maken. Deze verzekeringen beschermen u tegen de financiële gevolgen van een fout of nalatigheid.

Uw medewerkers en uzelf beschermen

Als uw medewerkers een arbeidsongeval hebben (of een ongeval op de weg van en naar het werk), zijn ze gedekt door de verplichte arbeidsongevallenverzekering. Ze zullen ook een extra bescherming zeker waarderen. Daarnaast bestaan er formules om uw gezin en uw inkomen te beschermen bij ongevallen.

Een aanvullend pensioen opbouwen voor uw medewerkers

Sta sterk in de war on talent: bied uw medewerkers een mooi pensioenplan aan, inclusief gewaarborgd inkomen en overlijdensdekking. 

Vermogen opbouwen met uw kmo

Deze plannen laten uw liquiditeitsoverschotten renderen. Met gewaarborgd rendement en geld dat onmiddellijk beschikbaar blijft wanneer nodig.

Continuïteit garanderen

Als een brand uw kmo stillegt, vallen de inkomsten weg, maar blijven de vaste kosten komen. Deze verzekeringen zorgen voor een financiële buffer. 

Zorg dragen voor uw medewerkers

Oók een kmo kan haar personeel beschermen tegen inkomensverlies en hoge zorgkosten. Deze oplossingen verlichten de financiële stress bij ongeval of ziekte.

Ik wens gepersonaliseerd advies