Focus voluit op uw beroepsactiviteit, met professionele verzekeringen als back-up


U bent zelfstandige/vrijeberoeper

Delen
Deze pagina delen
WhatsApp
Email
Link kopiëren

U bent een professional. En dat wordt u niet zomaar, in geen enkel vakgebied.

Precies daarom kan u voor uw verzekeringen terecht bij onze experts: zij focussen op uw bescherming, zodat u kan doen waar u goed in bent.

Ik wens gepersonaliseerd advies

Uw aansprakelijkheid verzekeren

Ook de beste professional kan een fout maken. Deze verzekeringen beschermen u tegen de financiële gevolgen van een fout of nalatigheid.

Uw medewerkers en uzelf beschermen

Als uw medewerkers een arbeidsongeval hebben (of een ongeval op de weg van en naar het werk), zijn ze gedekt door de verplichte arbeidsongevallenverzekering. Ze zullen ook een extra bescherming zeker waarderen. Daarnaast bestaan er formules om uw gezin en uw inkomen te beschermen bij ongevallen.

Een pensioenkapitaal opbouwen

Een startende zaak staat of valt met uw harde werk. Maar wat als u door ziekte of een ongeval buiten strijd bent? Deze oplossing stelt uw inkomen veilig.

Uw inkomen beschermen

Een ongeval of ziekte, het is de nachtmerrie van iedere zelfstandige. Gelukkig zorgen deze verzekeringsoplossingen voor een gewaarborgd inkomen.

Uw gezin beschermen

Uw inkomen is belangrijk voor uw gezin. Als u overlijdt, is er naast verdriet ook ongerustheid. Met deze verzekeringen geeft u hen een financiële doorstart. 

Uw activiteit verzekeren

Naast uw kennis en kunde hebt u voor uw beroep ook een pand, IT, toestellen en materialen nodig. Verzeker ze goed, zodat u kan focussen op de kern van de zaak. 

Ik wens gepersonaliseerd advies